Kako postati virtuelni asistent?


Danas u svetu većina preduzetnika se rado se odlučuje da angažuje virtuelnog asistenta  (VA) za outsourcing funkcije, a koji bi im pomogao u obavljanju njihovih poslova. Outsourcing im omogućava da smanje troškove nastale zapošljavanjem radnika za rad u kanceraliji. To smanjuje unutrašnja opterećenja preduzeća i usredsređuje ih na važnije zadatke. VA sa osećajem za organizaciju ima mogućnost lakog prilagođavanja novim poslovnim zadacima. Znanje kako upravljati vremenom i zadacima podrške glavni je izazov sa kojim se svakodnevno suočava svaki VA. 

Image

Ukratko

Zanima te kako postati virtuelni asistent kroz rad i praksu u agenciji Enformel? Preuzmi i pročitaj ovaj naš besplatan vodič!

Izdvajamo

Ko je Virtualni Asistent (VA)?

Neophodni alati i pristupi za rad VA

Obuke i podsticanje učenja za novo angažovane VA

I još mnogo toga...

Popunite obrazac, a mi ćemo vam poslati vodič na vašu e-mail adresu. Možete ga pogledati besplatno, bilo kada.

  Ime

  E-mail

  Enformel


  Enformel je agencija virtualnih asistenata koja posluje  u zemljama regiona zapadnog Balkana. Specijalizovani smo za pružanje kraćih usluga u trajanju od nekoliko sati ali otvoreni smo i za dužu saradnju ukoliko ste zainteresovani. Možete nas u bilo koje vreme kontaktirati email-om, preko online chat-a ili kontakt forme. Odgovaramo odmah ukoliko smo dostupni ili nakasnije u roku od 24 sata.

  Image

  Besplatni vodiči


  Hvala što koristite ENFORMEL. Ovde možete pronaći još neke od naših besplatnih vodiča, priručnika i videa.

  Image

  Kako postati Virtalni Asistent!

  Image
  Image
  Image
  Image

  Ne propustite korisne informacije sa našeg BLOG-a!
  www.enformel.com/blog