About us

temawork makes the dream work

Dobrodošli u Enformel, agenciju virtulnih asistenata,
uvek spremnih da vam pomognu da poboljšate vaše poslovanje!

Zamislite da imate ekipu neverovatnih talenata, spremnih da vam pomognu u vezi sa bilo kojim zadatkom koji vam je potreban. Razvijamo i implementiramo visoko profesionalna rešenja kako bismo poboljšali produktivnost i povećali efikasnost delova biznisa naših klijenata. Specijalizovali smo se za pružanje ekskluzivne kancelariske virtualne pomoći za vas, kompanije koje žele da prošire svoje poslovanje i poboljšaju svoj biznis, a da bi došli do velikog broja stručnih ljudi iz različitih oblasti koji su vam neophodni za ostvarenje vaših ciljeva.

Image
 

Katarina

Istinski preduzetnik, neustrašiva i energična u izgradnji timova neverovatnih talenata, preuzimajući projekte od ideje do pune realizacije ili unapređenja vašeg trenutnog poslovanja.

Otvorena prema ljudima, tako da svaki klijent često počinje kao njen prijatelj ili vrlo brzo postaje prijatelj. Uživa da bude u toku  digitalnog marketinga, tehnologija, investicija, prateći sve ono što najviše pokreće njene klijente.

Postojana u pružanju usluga svim vrstama biznisa, podržavajući nihov rast i pomažući im da svoje poslovanje dignu na viši nivo. Rođena u Beogradu ali njen dom je virtuelni. To je dom koji omogućava da vaše ideje postanu stvarnost.

Image

Katarina Knežević
Founder & Leader

Management team

 

 

Devana Doli

Produser and Program Direktor

Moj psedonim je Devana Doli, ja sam producent & programski direktor Enformela ali sam takođe i online biznis strateg & bloger, a ti, ako si ovde jer želiš nešto da promeniš, onda si na pravom mestu.

Moj projekat, blog Enformel sam započela као projekat širenja znanja o savremenim trendovima u oblasti biznisa i marketinga, beleženjem novih inspirativnih ideja koje se vrte oko savremenih tehnika oglašavanja.

"Blog Enformel ne promoviše mene, već služi vama – koji ga pratite, da vas inspiriše."

Ariel

Editor

„Pričajte, kukajte ili hvalite, pevajte ili zviždite, šta god – samo nemojte da pristanete na mrtvu tišinu!

Javite se, dopunite me, kritikujte, pohvalite, opovrgnite, nebitno – samo nemojte da odustajete. Reč, uzvik, lavež, pohvala, zvižduk, pesma – sve ono za šta smatrate da ima smisla.

Posetite moj blog "kolumna USTANAUSTA". Vaš dobri duh Ariel!

Mim de Flo

Reporter and Correspondent

Pomalo èarobnica, pomalo preduzetnica. Uvek željna da nauèi nešto novo, a sada u prilici da to podeli sa vama.

Sami možemo da uradimo tako malo,
zajedno možemo da učinimo toliko puno!