Virtual assistant

Image

Naš virtuelni asistent uvek je fokusiran na kvalitet. Radimo kao tim profesionalaca koji svakom klijentu donosi poslovne vrednosti jer jasno shvatamo da naš uspeh zavisi od vaše sreće. Rukovodimo se pristupom zadovoljnih klijenata jer samo tako možemo da razvijamo održiv i stabilan poslovni model. Zato naš virtuelni asistent pruža maksimalnu tačnost u svim radovima. Možete da računate da ćemo obaviti posao, bilo da je mali ili veliki, u roku koji vam je potreban i sa očekivanjima koja imate.

Naši tim virtualnih asistenata  obuhvata talentovane i obrazovane, kvalifikovane stručnjake iz različitih oblasti. Konstantno se trudimo u održavanju jasne komunikacije sa našim klijentima, u balansiranom raspoređivanju naših virtuelnih talenata za svaki od projekata, a sa ciljem efikasnog upravljanja korišćenim resursima i blagovremenim isporučivanjem kvalitetnih poslovnih rešenja svim našim klijentima. Naš portfolio usluga obuhvata širok dijapazon poslova kao što su: outsourcing poslovnih procesa i procesa zapošljavanja, izgradnja baze podataka, unos podataka; tehnička i IT podrška, konsalting, marketing kao i usluge podrške svim našim klijentima.

Image
EDUCATION

Zanima te kako postati virtuelni asistent? Pročitaj ovaj naš besplatan vodič!

Image
VOLUNTEER

Želiš da volontiraš i budeš deo našeg tima virtuelnih aistenata? Prijavi se i pošalji svoj CV!

Image
CAREERS

Stalno otvorena pozicija virtuelnog asistenta. Ukoliko misliš da zadovoljavaš uslove za nekog od naših VA pošalji svoj CV.

We are continually searching for the best talent to become a part of our team…